Vaikka katsonkin olevani syntynyt Byrokratiassa ja rakastan listoja, kokouksia, palavereja, tiimejä ja ohjeita, rajansa kaikella.

Tuli istuttua peräpeili puuduksissa kaksi (2) tuntia tehokasta työaikaa tiimikokouksessa jonka asiasisällön olisi voinut tiivistää ad 15 min. Loppu oli yleistä marmatusta, huulenheittoa, kitinää, rutinaa ja syyllistämistä.

Kuka teki mitä, kuka ei tehnyt mitään, kenen pitäisi tehdä mitä.. jne loputtomiin.. Kenen vastuulla, kehen pitäisi ottaa yhteyttä.. Ja väliin tullaan sitten tulokseen että aivan sama kehen otetaan yhteyttä, kukaan ei tiedä mistään mitään, päätä mistään asiasta, ole vastuussa mistään asiasta..

Ja tämän ajan olisin voinut istua koneeni ääressä tekemässä töitä. En siis tunnustaudu työnarkomiitiksi, mutta kyllä se aina paskanpuhumisen kokouksen varjolla voittaa..

No olihan siellä tosiaan sitä asiasisältöäkin, onneksi. Tulemme saamaan tulospalkkion (wupii!) joka saattaisi parhaimmillaan olla kk-palkan suuruinen (shock), mutta todennäköisemmin on muutamia satasia, mutta onhan ne leipää murusetkin, että tänne vain, kiittoos..

Mihinkähän sijoittais?