Kun synnyit, mukanasi ei ollut käyttäjän käsikirjaa; nämä ohjeet saavat elämän sujumaan paremmin. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1. Sinä saat ruumiin. Sinä voit pitää siitä tai vihata sitä, mutta se ainoa asia, jonka varmasti pidät loppuelämäsi.

 

2. Sinä opit opetuksista. Sinä olet mukana kokopäiväisessä epämuodollisessa koulussa, jonka nimi on "Elämä maapallolla". Jokainen ihminen tai tapahtuma on Jumalainen Opettaja.

 

3. Ei ole virheitä on vain opetuksia. Kasvu on prosessi, joka kehittyy kokeiluista. "Epäonnistumiset" ovat yhtä paljon osa tätä prosessia kuin "menestykset".

 

4. Opetus toistetaan, kunnes se opitaan. Se esitetään sinulle eri muodoissa, kunnes opit sen – sitten voit jatkaa seuraavaan opetukseen.

 

5. Jos et opi helppoja opetuksia, ne tulevat vaikeammiksi. Ulkoiset ongelmat ovat tarkka heijastuma sisäisestä tilastasi. Kun selvität sisäiset esteet, ulkomaailmasi muuttuu. Kivun kautta maailmankaikkeus saa huomiosi.

 

6. Tiedät, että olet oppinut opetuksen, kun tekosi muuttuvat. Viisaus on soveltamista. Hieman jostakin on parempi kuin paljon ei mitään.

 

7. "Siellä" ei ole parempi kuin "täällä". Kun olet päässyt "sinne", huomaat vain toisen "siellä", joka taas näyttää paremmalta kuin "täällä".

 

8. Toiset ovat vain peilikuvia sinusta. Sinä et voi rakastaa tai vihata toisessa mitään, ellei se kuvasta jotakin, jota rakastat tai vihaat itsessäsi.

 

9. Elämäsi riippuu sinusta. Elämä tarjoaa kankaan; sinä teet maalauksen. Ota elämäsi hallintaasi – tai joku toinen ottaa.

 

10. Saat aina mitä haluat. Sinun alitajuntasi päättää oikein millaisia voimia, kokemuksia ja ihmisiä sinä vedät puoleesi – siksi ainoa varma tapa tietää mitä haluat on katsoa mitä sinulla on. Ei ole uhreja on vain opiskelijoita.

 

11. Ei ole oikeaa tai väärää, mutta on seurauksia. Moralisointi ei auta. Tuomiot vain pitävät käyttäytymismallit paikoillaan. Tee vain parhaasi.

 

12. Vastaukset ovat sisälläsi. Lapset tarvitsevat ohjausta toisilta; kun kypsymme, luotamme omiin sydämiimme, jonne Sielun lait on kirjoitettu. Sinä tiedät enemmän kuin mitä olet kuullut, lukenut tai mitä sinulle on kerrottu. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on katsella, kuunnella ja luottaa.

 

13. Sinä unohdat kaiken tämän.

 

14. Sinä voit muistaa milloin hyvänsä haluat.