Tämän päivän tehokas työaika onkin mennyt aika paljon siihen että olen ottanut selvää asioista..

Missä ja miten tehdään lähtöselvitys? Voiko istuinpaikan varata etukäteen? Mitä kannattaa ottaa mukaan? Mitä pitää ostaa ennen matkaa? Millainen sää kohdemaassa vallitsee yleensä matkan ajankohdan tiimoilla? Mistä ja milloin varataan mahdolliset retket? Pitäisikö ostaa matkailijan sanakirja vai luottaa siihen että kreikkalaiset puhuvat suomea riittävän hyvin, ja englannilla loput?

Millainen varustelutaso on apartementoksessa, mitä pitää tuoda tullessaan?(Vanhukset kävivät aikoinaan asumassa apartementoksessa, varustautuivat hyvin: pesuaineista ja suodatinpusseista lähtien kaikki mukana tullessa, ja totesivat että edellinen asukki oli huomaavaisesti jättänyt välttämättömyystarvikkeita joilla pääsi mukavasti alkuun..)

Ilmeisesti nämä vakiasukkaat jotka koluavat samat kohteet vuodesta toiseen ovat solidaarisia ja yhteisen, kirjoittamattoman lain mukaan täydennetään seuraavaa asukasta varten aina mitä käytetty on. Hyvä ja kohtelias periaate, mutta ei kai se kaikissa paikoissa päde? Ja mistä sen sitten tietää missä pätee ja missä ei. Täytyykin alkaa penkomaan netistä foorumeita sen apartementoksen kävijöistä mitä tiedonjyväsiä saisi varistettua.

No, ehkä nyt kuitenkin käytän säällisen ajan ihan työntekoon, varsinkin kun se vakipaikkakin on nyt tulollaan niin.. Katsotaan sitten kotoa paremmalla ajalla niitä lomajuttuja taas..