Jesh! Tätä on odotettu! *tuuletusta*

Maanantaina, kuluvaa viikkoa, oli sitten se viimeinen kuudesta hoidosta.

Kaikki meni loistavasti ja erosimme sulassa sovussa henkilökunnan kanssa, he toivottelivat hyviä jatkoja ja vointeja ja minä lupasin suositella ja kehua retostaa heitä minkä kerkiän.. Tosin toivon tietenkin, ettei kukaan tarvitsisi hoitoja, you know, ja valitahan voi hoitopaikkansakin rajoitetusti, mutta tämä nyt minun mielestäni sattuu olemaan julkisen sektorin parasta hoitoa. Henkilökunta on empaattista, ystävällistä, huumorintajuista..

Palaan samaan rakennukseen vielä ensi viikolla, kuulemaan tämän päiväisen kontrollikuvauksen tulokset, ja sitten myöhemmin, ilmeisesti maaliskuun puolivälin tienoilla, sädehoitoon pari kerrosta alemmas.

Olin kyllä menettää taas hermoni ja toivorikkauteni matkalla Meikkuun ja takaisin. Menomatkalla joku jakkupaketti kailotti suureen ääneen koko bussimatkan ajan kuinka hän oli jonottanut kokonaista neljä tuntia Madonnan lippuja Lippupisteessä ja jono oli tökkinyt ja vain pari lippua tunnissa kuulemma oli saatu myytyä.. "neljä tuntia, joo, voitsä uskoa" "ja työaikana tietysti mä jonotin *tirsk*".. Ja tietysti hän oli sitten ostanut kuusi lippua, suurimman sallitun määrän. Muut matkustajat saivat kuullakseen että hän oli ostanut kolme näistä lipuista itselleen ja ystävilleen ja kolme hän sitten ajatteli laittaa myyntiin. "Mutta niistä mä sit velotan 20 € ylimääräistä kun mä sain jonottaa niin pitkään.."

Hienoa bisnesajattelua. Hän jonottaa vapaaehtoisesti, kysymättä keltään haluavatko he lippuja vai ei, ja odottaa sitten, että joku maksaa hänelle 20 € ylimääräistä. Lasketaanpa.. 20 € x3 tekee 60 € ylimääräistä hänelle. Eikös tämä lipuilla bisneksen tekeminen ollut kiellettyä? Ja mikä helvetin pakko toisaalta kenenkään on maksaa hänelle? Toivon hartaasti ja vahingoniloisesti, että nämä liput jäisivät myymättä häneltä kokonaan.. Vaikka tyhmyyshän ei tässä maassa lisäänny, joku idiootti haluaa maksaa itsensä kipeäksi..

Paluumatkalla minua ilahdutti nuori mies ja hänen ystävänsä. Nuorempi painos valitti sitä että hänen pitäisi päästä jonnekin maakuntaan ja kun sinne pitäisi mennä ihan kahdella linja-autolla, välillä vaihtaen.. Menee niin hankalaksi.. Ei tiedä viitsiikö lähteä. Voisiko toinen palauttaa auton että hän pääsisi ovelta ovelle vaivattomasti? Kun tuo julkisten käyttö on nyt niiiin vaivalloista.. Ihan joutuisi aikatauluja katsomaan ja elämään tavallisen kuolevaisen tavoin..

Voi-voi, kyllä se on ikävää asettua köyhälistön elämäntavoille.. Pullamössöpoikaa koettelevat vielä kovat ajat jos lama painaa päälle..

En nyt tässä yhteydessä jaksa enää alkaa tilittämään päivän uutisannin herättämiä tuntemuksia ja ajatuksia, antaa olla.

Tänään siis kontrollikuvaus, siitä myöhemmin..