Ei kai tässä muuta kuin että sädehoidot on sitten loppu, työt alkavat 1.6. ja Herkku-tiputukset 2.6. lähtien joka kolmas viikko.

Sädehoidot kaiken kaikkiaan menivät erinomaisen hyvin, pientä nipistelyä, ihon tummumista, aurinkoihottumaa oli havaittavissa, samoin kuin ajoittaista särkyä.

Säryn kyllä peittosi toinen särky. Potkaisin, onneton, kylpyhuoneen kynnykseen vasemman jalan isovarpaan tuossa parisen vkoa sitten ja sehän äityi sitten pahaksi. Osteoporootikko kun olen, on hyvinkin mahdollista, että nilve tai pari olisi luhistunut. Toisaalta liki ammattimaisena varpaiden potkijana tiedän, että myös ns pehmytkudosvamma saattaa aiheuttaa pitkäaikaisia ja sangen kiusallisia kiputiloja.

Särky on kuitenkin nyt sitä luokkaa, että se saattaa yks kaks yllättäen käydä käsiksi ja olla hyvinkin kovaa. Kuitenkin siitä selviää tonnisella Panadolilla tai muulla särkylääkkeellä, joten ei se ihan pahana ole, varvas.

Asiasta muuten kolmanteen: olenko ainut ihminen myös siinä lajissa, joka rakastaa laskujen maksamista. Vaikka tili menisi puhtaaksi, minusta on suunnattoman antoisaa maksaa laskuja pois. Saa ikään kuin keveämmän olon pitkäksi aikaa.

Kannattaisi kokeilla useamminkin.