Näillä sensaatiolehtien ja viihdeuutisten lukijoilla on pettämätön strategia jolla puolustella informaation tärkeyttä ja tarpeellisuutta.

Jos joku ilmoittaa, että ei lue sen tyylisiä lehtiä, katso sen tyylisiä ohjelmia tai sivistä itseään sen tyylisillä viihdeuutisilla esim. kaupallisten kanavien teksti-tv:n annilla, tai lukee korkeintaan lööpit, näkee trailerit ja otsikot, haukutaan kritisoija siitä, että eihän se edes tiedä mistä on kyse, kun ei perehdy aiheeseen.

Jos taas kritisoija kuluttaa kallista aikaansa perehtyäkseen aiheeseen, on tähänkin kannattajilla vastaus valmiina. Kaikki väittävät, että eivät lue/katso, mutta kylläpäs vaan tekevät niin, ja mitäs sitten luette/katsotte, jos ei miellytä.

Niinpä. Kriitiikin esittäminen on ehdottomasti kielletty juorutason informaatiosta, asenteellisista ja/tai huonoa huumoria sisältävistä ohjelmista, puolitotuuksia ja miltei valheellisiä väitteitä esittäväistä sekä typeriä liikanimiä viljelevistä kaupallisten kanavien teksti-tv:n viihdeuutisista.

Nuo mainitsemani lisänimet muuten jaksavat tympiä minua. Kohumissi, -kaunotar, -laulaja tai -mikätaikukatahansa. Mikä helvetin kohusitäsuntätä on esim. joku tekstiviestimissi joka yrittää ängetä itsensä kaikin mahdollisin tavoin julkisuuteen, asenteella "kirjoittakoon mitä kirjoittavat, kunhan kirjoittavat minusta".

Tietysti uutisoinnin tasosta vastaa myös jutun kirjoittaja.

Tämä on myös eräs suosikki-inhokkini: Vanhasen Drita. Onko Dritan sukunimi Vanhanen, kuten voisi päätellä. Virtasen Kalle, Möttösen Matti, Vanhasen Drita. Mikä tai kuka ei kuulu joukkoon ja miksi?

Leski-Liam. Tästä olen murissut jo aiemminkin. Tuskin on vaimon ruumis jäähtynyt, kun miesparka saa ristikseen lisänimen Leski, tosin onneksi vain Suomessa. Täällähän nyt ei ole tapana pröystäillä sivistyksellä ja tavoilla.

Tämähän on vain Suomi.