Olen tainnut aiemminkin mainita, että on tässä tullut hieman sitten kuitenkin naamasteltua, eli huolimatta aiemmista manauksistani sinnehän muori upposi, Facebookiin. 

Ja pakko se on myöntää: on helpompaa pitää seurakunta ajantasalla siellä kuin täällä. Tai eihän näitä voi verrata, aivan eri tyyppisiä foorumeita. Fb on sillisalaatti ja tänne taas voi tehdä suurempia kokonaisuuksia. Kuten matkakertomuksia tai muita.

Josta puheen ollen:

Muistelen tänne muka laittaneeni kuveja ja tietoja viimeisimmästä matkastamme, joka oli siis maaliskuussa ja suuntautui Mauritiukselle.. Ai en vai? No, uskottava se on, kun itse omin silmin näin, että viimeisin päivitys on TAMMIKUULTA!

Vahinko on siis korjattava tuotapikaa.

Tästä lähtee:

Hotellihuoneemme näytti tällaiselta:

 

 Mainiot sängynpäätykoristeet :)

Ensimmäisenä päivänä maisema parvekkeelta oli tällainen:

 Rantaan oli matkaa 20 m ja rantamuuri kuin myös parvekkeille johtavien portaiden kaiteet olivat laavakiveä..

 Karsivat sitten palmunlehviä. Palmut näyttivät aika rujoilta operaation jälkeen, mutta näköala parani kummasti.. :)

 Hotellialueen lähistöllä oli niemi, jossa kävimme kävelemässä ja keräilemässä kaikenlaisia merenantimia kuten simpukankuoria, kotiloita, koralleja ja muuta..

 Tuulentuivertama puu..

 Paikallinen kottarainen eli Common Myna (Acridotheres tristis)

 Lähikuva linnusta. Lintu käveli parvekkeellamme omistajan elkein ja miltei painoi nokkansa lasiin nähdäkseen mitä sisällä tapahtui :)

 Matkamme aikana vietettiin maailmanlaajuista Earth Day'ta ja ravintolamme panos oli tämä: ravintolasalista ja baarista sammutettiin valot ja keskelle salia koottiin kolmeen kerrokseen valkoisin liinoin peitellyille pöydille kynttilöitä ja kukkia.

 Tässä niitä meren antimia, tosin vaatimattomasti..

 Hotellin uima-allas

Viimeisen päivän aamuna kävimme rannalla kävelemässä ja tuli otettua muutama kuva auringonnoususta..