Arvasinkin että jos ensin mietyllä on The Tauti, looginen jatkumo on tietenkin se, että allekirjoittanut saa sen myös.

Kysehän ei ole sen vakavammasta kuin perinteisestä kevätflunssasta, joka on leikintekoa verrattuna influenssaan. Se tuli podettua kymmenisen vuotta sitten ja silloin oltiin TOSI kipeitä. Kuume tärppi lähempänä 40°C ja muutenkin olo oli kuin katujyrän alle jääneellä mäyrällä.

Flunssassahan ei ole muuta ikävää kuin se että löytää niitä uusia lihaksia kropastaan reilusti - ja jokainen kipeä. Ja kun tähän vielä yhdistetään iskias, on riemu rajaton. Yskiminen vihloo selkää, ja kun uppokumossa vuoroin palelee ja vuoroin hikoilee, ja tuskaisena yrittää löytää siedettävää asentoa, ei selkä aikanaan helpota asiaa.

Miten aikuinen ihminen voi tehdä kuolemaa yhden vaivaisen flunssan kanssa? Kai se on siinä että kun harvoin sairastaa, ja vaikka onkin tottunut siihen että yleensä jotain paikkaa kolottaa, flunssassa on jotain v-mäistä. Päänsärkyä, vuotavaa nenää, yskää, yleistä sairauden tunnetta, jokapaikankipua.. Unohtamatta mielenkiintoisia unia jotka valtaavat öisin mielikuvituksen.

Aamulla - tai milloin tahansa - kun kuumeisena nousee pakolliselle wc-reissulle, tuntuu että taju lähtee. Vaikka kuumetta on alle 38°C!

Ja sen kerran kun siis saisi luvan perästä olla pois töistä, potee huonoa omaatuntoa (pomo sanoi että meidän n. 20 hengen tiimistä on seitsemän poissa par'aikaa) siitä miten työt hoituvat. No eiväthän ne hoidu, mutta voinpahan lohduttaa itseäni sillä kollektiiviyden tunteella että eipä ole ainoa alue.. Enkä minä tieten tahtoen flunssaantunut.

Toinen asia joka tässä ehkä enemmän harmittaa on risteily joka pitäisi olla ensi sunnuntaina. Saas nähdä kuis muorin käy. Voi olla että perutaan se ja tehdään paremmalla kunnolla uusi yritys.

Tällaista täältä uppokumosta tällä kertaa..