Kateissa, nimittäin. Teineiltä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Onko liikaa pyydetty että voisi katsoa peiliin ennen ulosmenoaan? Siis sikäli kuin sellaista löytyy taloudesta. Kun seuraa ympäristöään, alkaa uskoa, että peilit ovat harvassa..

Uskokaa jo, että kaikki mikä on muotia, ei sovi kaikille. Nämä nyt muodissa olevat piukeat pillifarkut eivät tasan sovi lievästi tai lievää törkeämmin ylipainoisille joita löytyy huolestuttavassa määrin nykynuorisosta. En siis kritisoi millään tavoin ylipainoisia, vaan heidän tyyliänsä tai tyylittömyyttään pukeutumisen osalta. Jokainen saa painaa mitä haluaa, kun kantaa itse kilonsa, ei valita jokaiselle joka vain viitsii kuunnella, eikä myöskään kuormita tukirankavaivojen tai muiden ylipainon aikaansaamien terveydellisten lieveilmiöiden vuoksi sitten yleistä julkista terveydenhuoltoa.

 

Mutta takaisin pukeutumiseen. Siis kun neidin pitää ahtaa itsensä liian pieniin farkkuihin, niin pieniin että ne pursottavat tekstiiliin mahtumattomat lihat vyötärölle makkaroiksi, uskokaa että se ei ole hyvännäköistä, eikä tasan seksikästä. Siis sikäli kuin hädin tuskin ala-asteelta päässeen tenavan nyt tarvitsee olla seksikäs. Ja nämä pillifarkut sitä paitsi mahtuvat vain harvoille ja sopivat vielä harvemmille. Pitää olla mallikkaat kintut ja muutenkin sopiva ruumiinrakenne. Eli eivät ne näytä sen paremmilta niillä keiden kintut ovat kuin kaksi riisikeppiä sen enempää kuin pihtipolvisilla tai länkisäärisilläkään.

 

Myöskään se ei näytä hyvältä, että näissä makkarankuorifarkuissa on jokseenkin mahdoton kävellä, juoksemisesta puhumattakaan, näyttämättä naurettavalta. Joko niihin sonnustautunut tenava vaappuu kuin ankka tai vaihtoehtoisesti, varsinkin jos on kiskonut jalkoihinsa ylikorkeat korot tai nämä ns möhkälekorkoiset saappaat/kengät, koikkelehtii pyrstö pitkällä, polvet koukussa ja yhdessä ja nilkat notkuen milloin mihinkin suuntaan. On se näky! Ei kyllä ensimmäisenä tule mieleen määritelmä "sexy" tai edes "hyvännäköinen"..

 

Oletuksena tietysti näillä tenavilla on se että he yrittävät olla hyvännäköisiä. Voihan sitä yrittää, mutta tosiasia on ensinnäkin se, että suurin osa, varsinkin näistä massamuodin myyjistä vähät välittää siitä, miltä vaatteiden ostaja näyttää, ja miksi välittäisikään. Hän saa siitä elantonsa että jollakin ei ole makua, mutta se ei ole myyjän vastuulla. Jokaiselle vartalotyypille löytyy varmasti muodissa olevista vaatteista ja asusteista sellaiset vetimet, jotka näyttävät hyviltä kantajansa yllä. Koska se kai lienee näiden tenavien tarkoitus? Kaikki ei ole tyylikästä mikä on muotia. Varsinkin jos vaate on väärän ihmisen päällä.

 

Makuasia? Totta kai makuasia. Se mikä on minun mielestäni kaunista ei ole sinun mielestäsi ja päinvastoin. Mutta yrittäkää saada minut tai muutama muu vakuuttuneeksi siitä että tämä edellä kuvattu pukeutumistyyli/liikehdintätapa olisi hyvännäköistä ja asianomaiselle eduksi.. En taatusti ole ainoa jolla on tämänsuuntaisia ajatuksia.

 

Teinit ovat ikävä kyllä immuuneja vanhempien (ihmisten) mielipiteille, niin pukeutumisen kuin muunkin osalta ja onhan se hyvä niin, vain siten he voivat itsenäistyä. Jos he kuitenkin samaan aikaan hakevat ikätovereidensa hyväksyntää ja ihailua, voi käydä niin että siinä sokea toista taluttaa..

 

Myönnän että itse pukeudun aivan miten sattuu, mutta minulla pukeutumisen indikaationa onkin siveettömästä käytöksestä saadun sanktion välttäminen, yritys suojautua talvella kylmältä ja kesällä auringonpaahteelta sikäli kun sellaista on ja yleinen säädyllisyys. Siis ensimmäisenä eikä edes seuraavana tarkoituksena ole se, miltä mahdan näyttää.

 

Jos jollekulle tulee mieleen murista mitä se minulle kuuluu miten joku haluaa pukeutua, ja valitettavasti pukeutuukin, voin jo valmiiksi sanoa että jokainen saa pukeutua miten tykkää mutta minulla on myös oikeus sanoa mitä tykkään tai olen tykkäämättä heidän pukeutumisestaan. Eli kritiikki on kestettävä halusi sitten näyttää miltä tai keneltä tahansa.

 

Siitä puheen ollen, minulla on myös mielipide siitä miksi joka toinen tyttö yrittää näyttää Britney Spearsilta, JLo'lta tai Pamela Andersonilta (jaa hän taitaa olla jo edellisen sukupolven rooli- ja rintamamalli..) mutta jätetään se nyt väliin, muuten istun tässä koneella vielä keskiyölläkin. Samoin voisin sanoa pari sanaa myös tästä ylipainoasiasta lisää, mutta tyydyn tähän vain kertomaan että minulla on paljonkin ns ylipainoisia ystäviä, että se ei sinänsä rasita minua, paitsi sellaisten ihmisten kohdalla jotka jaksavat marista siitä kaikille ja tehdä siitä marttyyrinumeron mutta eivät halua tehdä mitään muuttaakseen asioiden tilaa painonsa suhteen. Eli ne jotka ovat ensisijaisesti ihmisiä joilla on se ominaisuus että ovat enemmän tai vähemmän pyöreitä, ovat jees, mutta nämä jotka ovat lihavia ja muuta he eivät persoonaltaan olekaan, heitä en jaksa kuunnella. Anteeksi vain.